• Ново
Сезонни Градински знамена Yileqi Комплект от 12 на Двустранните Зимни Коледни Градински Знамена, Флаг Малък двор за празнични украси на открито 12, 5x18 инча, с безплатен ?

Сезонни Градински знамена Yileqi Комплект от 12 на Двустранните Зимни Коледни Градински Знамена, Флаг Малък двор за празнични

BGN 24.72
Налично за поръчка

Наличност

1. Празнувайте всеки сезон и празника на : 12 Опаковки ярки градински знамена за всеки важен празник, сезон семеен повод : Флаг на Пролетното градина, Флаг Лятна градина, Добре дошли в нашия Парцел, Флаг на Есенния градина, Флаг Зимна градина, Флаг Градина в Деня на Свети Валентин, Флаг Градина на Св. Патрик, Флаг на Великден градина, Венец от цветя Лалета, Флаг градина за Деня на Майката, Боже, благослови Америка, Флаг градина на 4 юли, Флаг градина Хелоуин, Флаг Градина с Деня на Благодарността, Флаг на Коледните градина. 2. Двупосочен : Ярки, цветни и очарователен дизайн, двупосочен / 3 слоя плат, от двете страни на читаемы, а сребриста тъкан в средата предотвратява прозрачност.Материал на най-високо качество, здрав, издръжлив, устойчив на атмосферни въздействия, устойчив на избледняване и издръжлив. 3. Лекотата на инсталиране : Тези, двор знамена са с размер 12,5 x 18 см, с отвор около 2 см и са подходящи за всички стандартни размери рафтове за флагштока в градината (поставка не е включена в комплекта), опаковани в чанта за съхранение с цип, лесно да се съхранява. 4. Много полезно : Нарядите на вашия домашен двор, двор или градина тези красиви знамена на открито в градината, празнувайте заедно с близките си и да се превърне в обект на завист от съседи. 5. Висококачествен печат на премиум-клас : Един от най-добрите характеристики на нашите сезонни знамена на открито-това е нещо, колко светло и по-оживена е всяка печат.Украсете своето отворено пространство на нашите Двустранна градински знамена Премиум-клас.Конфигурирайте своя очарователна градина с помощта на тези уникални на сезонни знамена.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти