• Ново
4 Ролка Цветни ленти с ширина 1/2 инча за увиване на стъблото на Букети 30 Ярда Тъмно зелена Лента за увиване на стъблото цветя и Цветни diy (Жълт)

4 Ролка Цветни ленти с ширина 1/2 инча за увиване на стъблото на Букети 30 Ярда Тъмно зелена Лента за увиване на стъблото

BGN 7.99
Налично за поръчка

Наличност

♥ Ширина : 1/2 инча,30 ярда/ролка.Цвят : Тъмно зелен,зелен, травянисто-зелен, черен, бял, червен, розов и т.н. ♥ Разнообразие от цветове : има 3 вида зелен и други цветове,които можете да използвате в различни цветове дръжката, така, че цветът на лентата и цвят на дръжката вървят заедно, което е много красиво. ♥ Лепкава лента : може да е умерено участък по време на употреба, за да се увеличи сцеплението, и тя може добре да се придържаме към цветоносу, но като се избягва прекомерното разтягане ще доведат до спукване. ♥ Удобно : Цветна лента е изработена от крепированной хартия,напоена в смес от маркови восъци и полиолефин, има самоклеящуюся задната част.Силен и растяжимый, лесно отлепете. ♥ Широко приложение : Тези цветя телена лента са подходящи за цветни аранжировки, букети, увити стъбла, изкуствени цветя, подарък опаковки, албуми, направи си САМ, булчински букети.Също така се използва за бутониери, цветя на короните, на цветни дръжки, училищен проект, пенопластового венец, фотоалбуми и всякакви други неща, които искате.Цвят : Жълто.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти