• Ново
Фурна За Красота - Овес (Прозрачен) На Прах За Поръсване На Брашно. Поставете На Лицето си за Място за Дълъг Ден Носене. (14 г)

Фурна За Красота - Овес (Прозрачен) На Прах За Поръсване На Брашно. Поставете На Лицето си за Място за Дълъг Ден Носене.

BGN 19.20
Налично за поръчка

Наличност

СЕ РАДВА НА ГОЛЯМО ТЪРСЕНЕ.Нашата ситно нарязана началната компактна пудра ви позволява да инсталирате коректор и тонален крем на място за продължително носене през целия ден.БЕЗЦВЕТНА формула успокоява тлъсто лице.Освен това, механизъм за заключване на банките предпазва выливание на продукта.ФУНКЦИЯ HD, тя видимо се разтваря порите и омекотява тена на лицето, оставяйки ви с красив, матирано finish.NO FLASH НАЗАД.Грижа за масло, защита от петна и ефекта на размазване.Съставки без жестокост, веганские и без парабени.Мощен история упоритост и вдъхновение, Кашмир Никол основава пекарна за красота през 2011 г., с мисията да бъде сладък и приятен за живот на други.Марка Beauty Bakerie-това е пряко отражение на постоянство и страст Кашмир до висококачествени, здрави съставки, които всеки ден подобряване на красотата на всеки един човек.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти