• Ново
Anley Fly Breeze 3x5 Фута Американски флаг на САЩ - Ярък цвят и устойчивост на uv - Заглавие на платното и Двойна светкавица - Знамена на САЩ от полиестер с медни люверсами 3 Х 5 ?

Anley Fly Breeze 3x5 Фута Американски флаг на САЩ - Ярък цвят и устойчивост на uv - Заглавие на платното и Двойна светкавица

BGN 9.56
Налично за поръчка

Наличност

✔ СЕРИЯ FLY BREEZE - Този флаг е идеален за зоната с ниски вятъра.Лека конструкция позволява на знамето се вее при слаб ветерке. (НЕ се препоръчва за силно ветровито време на открито).ЗАЩИТА ОТ ИЗБЛЕДНЯВАНЕ - вие веднага ще забележите колко зашеметяваща е принт.Цветът е много рязък и ярък.Освен това, оцветител е обработена за защита от избледняване, подходящ за употреба на открито.ИЗРАБОТКА на ПРОИЗВОДСТВО - Изработен от устойчив полиестер.Двойна светкавица по ръба и засилена брезентовым покрив и две медни втулками.Можете напълно да оцените уменията и качеството на този флаг.СПЕЦИФИКАЦИЯ - Внесен.Изработен от 100% полиестер.Пакет съдържа един флаг на САЩ ANLEY 3x5 фута Fly Breeze. ✔ ГАРАНЦИЯ - Ние подкрепяме нашите продукти!Всички стоки, продавани ANLEY, са с 3-МЕСЕЧНА гаранция за подмяна.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти