• Ново
Suiwotin 100ШТ 10 mm (3/8) Бели Пластмасови Мъниче за дупки Пластмасови Капачки за дупки запирающегося тип Защелкивающаяся Тръба за дупки Мъничета за дупки в килера (Бял)

Suiwotin 100ШТ 10 mm (3/8) Бели Пластмасови Мъниче за дупки Пластмасови Капачки за дупки запирающегося тип Защелкивающаяся

BGN 6.39
Налично за поръчка

Наличност

【Комплекта Включва】 Пластмасови тапи с размери 100 х 10 мм ЗАБЕЛЕЖКА : Моля, запознайте се с напомняне за графика на размери преди да купите. (Вж. Размер на изображението). 【Характеристика на продукта】 : Диаметър на дъното : 10 мм / 3/8 инча, Диаметър на капака : 14 мм / 0,54 инча, Височина : 6,8 мм / 0,26 инча, Диаметър на отвора : 9,5-10 mm. 【Висококачествени материали】 Мъничета за белите дупки са изработени от висококачествени материали, леки, износоустойчивост и дълготрайност.С натъртвания на пръта капачка, и тези надвеси се придържаме в повечето материали на основата на дървесина, за да се гарантира доброто им и трайно сцепление. 【Прилагането на】 Мъничета с запирающимися дупки-най-евтиният начин за скриване на грозни дупки за регулиране на рафтовете на кухни, шкафове, офис и плоска мебели.подходящи за отвори за пирони, дупки за винтове, дупки за разделители в шкафовете, рафтовете на книжарници, библиотеки шкафове, шкафове и т.н. Отлични пластмасови капачки за дупки, за да се затворят, да се скрие и декоративни дупки. 【100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 - Ако не сте съвсем като тях, да споделите с нас и ние ще ви възстановим стойността на покупката БЕЗ ИЗЛИШНИ ВЪПРОСИ!Ние сме толкова уверени, че ще се насладите на нашите продукти.Размер : 10 мм Цвят : 100 бр.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти