• Ново
Комплект за отглеждане на цветя и растения, за децата - най-Добрите подаръци за рожден Ден за Момичета и момчета на възраст 4, 5, 6, 7, 8-12 години Коледен подарък за момич?

Комплект за отглеждане на цветя и растения, за децата - най-Добрите подаръци за рожден Ден за Момичета и момчета на възраст

BGN 15.99
Налично за поръчка

Наличност

Начертайте и засажда своя собствена малка градина : Покрасьте сеялка и маркери растения, както и сеят цветя, Невен, Космос, и Zinnias - ярки цветове и приятни аромати.Следвайте приложените инструкции стъпка по стъпка.Направете уникални : когато става въпрос за дизайн, границата е небето!Не се колебайте да изразят творческия си потенциал на плантаторе и маркерах растения.В комплекта са включени : Жестяное саксии (12 * 4.5 * 4 инча), пластмасова подложка, почвата, 3 пакета семена, 6-цветна ивица боя, 2 четки, палитра от цветове, 3 дървени маркера за растенията, лопата, бутилка за поливане и красива брошура с инструкции.Забавен и информативен подарък за всички възрасти : Не често весел проект може да е образователна, но този комплект за отглеждане на цветя предвижда и това, и друго!Тя очарова деца, след като те извади я от кутията и ги учи на живота цикъл на растенията и ботаниката.Благодарение на свободата на рисуват, рисуват и засаждане на растенията така, както им хрумне, всяко дете е гарантирано да получат удоволствие.Алуминиев Сеялка. 1 Разширяване На Диск От Кокосовата Палма. 3 Дървени Маркера За Растенията. 3 Пакета Семена (Циния, Невен, Космос).Спейд.Бутилка за поливане. 6-Цветна Ивица Боя.Палитра От Цветове.Брошура с инструкции.Начертайте сеялка и маркери за растенията, както и сеят цветя, Невен, Космос, и Zinnias - ярки цветове и приятни аромати.Следвайте приложените инструкции стъпка по стъпка.В Комплекта Са Включени : .Алуминиев Плантатор1 По-Диск За Кокосови Пальмы3 Маркери За Дървени Растений3 Пакети Със Семена (Циния, Невен, Космос), Бутилка За Вода с лопата 6-Цветна Палитра С Шарени Боя, Брошура С инструкции.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти