• Ново
Комплекти за капково Напояване, 100 фута/30 Метра В Деня на Бащата Система за Поливане на Градински растения, Напоителна Система с Регулируеми Дюзи за Разпределителн?

Комплекти за капково Напояване, 100 фута/30 Метра В Деня на Бащата Система за Поливане на Градински растения, Напоителна

BGN 23.99
Налично за поръчка

Наличност

✅ ОПАКОВКА на ПРОДУКТА : 30-метрова тръба за капково напояване (2 спецификация), 30 накрайници за капково напояване (3 стил), 1 бърз конектор за тръба, 1 гнездо за градински маркуч, 1 универсален конектор, 1 оборудване запечатване лента за тръби, 1 перфоратор, други 127 аксесоари, 1 ръководство за инсталация. ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Комплект за пипети се предлага с два вида фитинги за кранове.Един от тях-адаптер съединител за кран с резба.Друга-универсален конектор за кран без резба, а друг-универсален конектор за всички други аспекти на дизайна.Инсталацията е проста, не изисква изкопаване или полагане на тръбопроводи, просто включете фитинги и капкови глави, и можете веднага да започнете да поливате растенията. ✅ СПЕСТЯВАНЕ на ВОДА : Комплект, система за капково напояване се грижи за всеки поливаемом растение, спестява до 70% вода и спестява много време.След инсталиране на комплект за поливане просто завъртете крана, за да напоявате всички растения, вода веднага. ✅ ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН : Комбинация маркуч 15 м 5/16 инча и маркуч 5/32 инча може добре съответства на налягането на водата за битови нужди, вода шлангах и за регулиране на размера.Всеки разбрызгиватель може да се коригира индивидуално за прецизно и равномерно поливане на растенията. Тази напоителна тръба е направена от висококачествен и устойчив на uv ABS-пластмаса.Този комплект за поливане на градината могат да издържат на слънце и лошо време и гарантира многократно използване в продължение на много години. ✅ УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Комплект за капково напояване може да осигури хладно топлинна среда за отворени пазари, която е много подходяща за селското стопанство, тревни площи, овощни градини, оранжерии, тераси, оранжерии, басейни и напояване с охлаждане мъгла.В същото време, комплекти за напояване са подходящи за еднофамилни къщи, хотели, клубове, офис тераси.Най-добрите подаръци за Деня на бащата!.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти