• Ново
Комплект отвертки от 51 предмета, Универсален набор от отвертки SORAKO с футляром, Прецизна отвертка Набор от инструменти за магнитни отвертки за ремонти/Подобряване ?

Комплект отвертки от 51 предмета, Универсален набор от отвертки SORAKO с футляром, Прецизна отвертка Набор от инструменти

BGN 31.99
Налично за поръчка

Наличност

????️【Широко приложение】Набор от отвертки оборудван футляром, така че е много удобно за носене набор от отвертки навсякъде.Този комплект отвертки е достъпен за много случаи, като например използване у дома, на открито, фабрична и търговски инсталация.В кутията има 6 вида отвертки, с прорези/с кръстни/шестоъгълник/торксовой/квадратна/пози-глава.Надлъжни/плоски, кръстовидни и торцовые-най-често три варианта за такива точни проекти като ремонт на часовници, електроника, компютри, ремонт на бижута. ????️【Интелигентен дизайн】Ергономична нескользящая дръжката е от материал PP+TPR с дупка за съхранение.Дръжката на вашата отвертке удобен за задържане и достатъчно е здрав, за да издържат на тежките условия, в които ще я използвате.???? ️【Материал премиум-клас】Отвертка, изработени от висококачествена инструментална стомана от сплав S2, която се отличава с висока устойчивост, висока здравина, износоустойчивост,устойчивост на корозия, устойчиви на високи и ниски температури. ??? ️【Пълните спецификации】Набор от инструменти включва 51 предмет за многократна употреба, отбелязани спецификацията, така че да можете лесно да разпознавате всеки един инструмент.Състои се от 30шт отвертки, 7шт прецизен отвертки, 9шт обикновените отвертки,на притежателя на бита 1 бр., отвертки 3шт. и 1 бр. намагничивателя и размагничивателя.???? 【【Силни магнитни】Върха на отвертка, за да има силен магнетизъм, който държи завийте на място, докато се опитвате да го фиксирате, и на опашка се обработват процес на покритие, за да се предотврати ръждата. намагничиватель и размагничиватель 2 в 1 може да бъде бързо магнитни или размагничены.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти