• Ново
Костите Cudie Sharp Edge DND, 7 бр. D&D Зарове, Набор от Многостранни кубчета, Ръчно изработени, за ролева игра MTG Pathfinder (Лилаво със сини цифри)

Костите Cudie Sharp Edge DND, 7 бр. D&D Зарове, Набор от Многостранни кубчета, Ръчно изработени, за ролева игра MTG Pathfinder

BGN 28.79
Налично за поръчка

Наличност

♦Кости DND с остър ръб♦ Това е пълен набор от кубчета с остър ръб, състоящ се от 1*D4, 1*D6, 1*D8, 1*D10(0-9), 1*D12, 1*D20 и 1*D%(00-90).И вие ще получите странни метална кутия за съхранение на прозрачни кубове. ♦Добро тегло и добре балансиран♦ Тегло нето на този комплект кубчета е 40 g(1,4 oz).Вие не ще се чувствате нито много трудно, нито много лесно и ще получите едно наистина добро усещане в ръката и добър баланс. ♦Лесно за четене♦ Всяка цифра, написана лесен за четене шрифт, ясно се откроява на фона, така че да може да се концентрира повече върху техните игри.Цифрите 6 и 9 са ясно обозначени, няма проблеми със зрението. ♦Страхотно выглядящая колекция♦ Тези кубчета от смола са толкова луксозно качество, както и кубчета от стъкло/скъпоценни камъни, но само на половината от цената.Ако обичате и коллекционируете всякакви кубчета DND, те ще ви хареса. ♦Беспроблемная гаранция♦ Ние ръчно проверяваме всеки един от нашите кубчета, преди да ги опаковка, като се гарантира, че ще намерите тук най-добрите кубчета!Всички наши продукти са с 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24-месечна гаранция.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти