• Ново
Dorhui 372 бр. Инструменти За изработване на Кожа,Кожени Инструменти, Кожени Работни Инструменти и аксесоари, Инструмент за Релеф Кожени Изделия, Назъбени Удар, удар ду?

Dorhui 372 бр. Инструменти За изработване на Кожа,Кожени Инструменти, Кожени Работни Инструменти и аксесоари, Инструмент

BGN 39.17
Налично за поръчка

Наличност

【Професионален и богат набор от инструменти за кожата】 - набор от инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти 366 бр., Има инструменти за изпълнение на почти всеки проект с подробности, включително за обработка на кожа, щамповане/snap, заваряване, подшиване и натривки за боядисване, ремонт и т.н., Които Могат да задоволят основните си нужди в пошиве различна кожа, платно, плат, дънкови, tarps, хартия или други проекти. 【Повече инструменти за обработка на кожи】- Добавяне на необходимите инструменти за обработка на кожи.Включително и с Набор от дыроколов за фабрика за щавене на кожи занаяти овална форма, Набор от защитни устройства, Дръжка за оцветяване на ръбовете на Кожата, Завъртане, инструмент за фабрика за щавене на кожи занаяти, валяк и т.н. Инструменти за производство на кожата Dorhui са подходящи за всички вашите произведения на изкуството с кожата. 【Създайте свой собствен, уникален дизайн и модел】- Инструменти за щамповане на кожата Dorhui с 20 от най-популярните модели, за дърворезба в кожата, печат модели на кожата си за портмонета, чанти, колани и т.н. Инструменти за създаване на рисунки на обувки, за да го хубаво и красиво. 【Започнете да се отдадете на производство на кожата】- Работни инструменти и аксесоари за кожата Dorhui, включително и не само самовосстанавливающийся подложка за рязане 1 бр. и подложка от PVC с 1 бр., защитават перфоратор, punch и маса, както и найлонов чук с дървена дръжка, найлон детайл може да поеме допълнителна здравина и да се избегне пренапрежение, така че, инструменти за пробиване и пробиване може да се използва за по-дълго време.Кожени инструменти Dorhui ще имате много години трудов стаж. 【Идеалният Коледен подарък】- Инструменти за щамповане на кожата Dorhui, подходящи за начинаещи и опитни.Това е коледен подарък под формата на набиране на персонал за извършване на кожата.Широко се използва за кожа на занаятчийското на проекта, например, за каишка за часовник DIY, акценти дрехи, бейзболни ръкавици, чанти и портмонета, кожени обувки,портмонета и занаятчийски проекти и т.н.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти