• Ново
GCIYAEN Голяма Очите Шевни Игли За Плетене на една Тъпа Игла За Прежда, Кожени Игла За Бродерия Игли Извити Вълнени Гобеленовые Игла (12 бр. Тъпи+4 бр. Извити)

GCIYAEN Голяма Очите Шевни Игли За Плетене на една Тъпа Игла За Прежда, Кожени Игла За Бродерия Игли Извити Вълнени Гобеленовые

BGN 4.79
Налично за поръчка

Наличност

Големи тъпа игла с проушинами, отвори тези штопальных игли достатъчно големи, за да е лесно продевать дебела прежда, не се придържа.Цветът е случаен.Приложение : тези големи игли за очи може да се прилага за бродерия, кръстат бод и декоративни линии, подходящи за плетене на краищата и зашивания шевове на вашите проекти за плетене и плетене на една кука.Също така може да се използва за ремонт на джутового подложка или поправка на кожата.В удобен флакон да се съхранява и държи иглата е сигурно и добре подреден.Не е нужно да се притеснявате за това, че игла за тапицерия и ще падне на пода или ще бъдат изгубени в ъгъла.Извит връх - Извита игла е по-лесно подцепить от преките метални игли.Здрав и лек.Много по-лесно поставяне и заобиколи шевове, за да се скрие напълно опашки, ви спестява много време.Размер : 12 бр. тъп+4 бр. извити.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти