• Ново
Тренировка за разклоняване на дърва за огрев,на Винт конус за клон на дърво,Тренировка за разклоняване на трупи,Тежкотоварни Водача винтового конус за пробиване,Б?

Тренировка за разклоняване на дърва за огрев,на Винт конус за клон на дърво,Тренировка за разклоняване на трупи,Тежкотоварни

BGN 6.86
Налично за поръчка

Наличност

【Материал】Сверхпрочное тренировка, произведено от висококачествени високо стомана, изключително дълготраен, удароустойчив и износостойкое. 【Ефективната работа на】Ефективни инструменти за сеч и аутопсия на дървен материал за бързо отделяне на трупи и подобряване на производителността. 【Прилагането на】Тази тренировка е подходяща за широк спектър от приложения, независимо дали са от семейството, къмпинг или ферма, може лесно да се използва. 【Дизайн】Дизайн с дълбока резба помага ви лесно да се раздели на големи дърва за огрев, лесно можете да се разлее големи дърва за огрев, дърва за огрев у дома.Това е инструмент ефективност.Изящна изработка, ясна и стабилна производителност.Конструкция противоскользящего бразда, предотвратява приплъзване и повишава ефективността. 【Забележка】 1. Опитайте се да изсъхне на дървен материал и се раздели с нея. 2. Отделно материал от ръба по време на употреба.Размер : 32 мм Цвят : Вид шок бормашини.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти