• Ново
554 Бр. Набор за приготвяне на торти - Силиконови Форми за бонбони За печене с 3-диференцирани Стойка за дисплея | смесица от и за шоколадови бонбони | Чанти и завязки | ?

554 Бр. Набор за приготвяне на торти - Силиконови Форми за бонбони За печене с 3-диференцирани Стойка за дисплея | смесица

BGN 38.39
Налично за поръчка

Наличност

ИКОНОМИЧЕН КОМПЛЕКТ ЗА НАПРАВАТА на ТОРТИ : набор от 554 бр. включва инструменти от производство до украсата.С помощта на 2 комплекта форми за торти и 2-оценяват форми и форми във формата на сърце, може да получите 20 идеалните мини-торти, 12 кексчета и различни видове твърди бонбони наведнъж, за да покаже своя ръчен труд САМ, чрез попълване на бял 3 нива на притежателя на влакчета за дисплея.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Комплект за печене на начално ниво е идеален за деца, юноши и начинаещи.Просто налейте течност (да не е прекалено течна или прекалено суха)в силиконовата форма за близалки, поставете 4-инчови пръчки с тающим шоколад, след като той бъде извлечен от фурната, поръсва се с шоколад, бонбони, когато изсъхнат вие ще получите топката за сладки шоколадова торта.Дръжка за декорация на 4 топчета ще стане добър помощник, когато искате допълнително украса на торти и бисквити.ИЗРАБОТЕН ОТ ХРАНИТЕЛНО-МАТЕРИАЛ : Незалепваща и 100% хранителни силиконови форми, топлоустойчива от -40°C до 446°C(0 ° c - 230 ° c), по-безопасни за използване във фурната, микроволне, фризер.Когато трябва да се стопи шоколадови бонбони, вашият избор ще бъде смесица от неръждаема стомана.МИЕНЕ на ЧИНИИ може да е начинаещ или опитен бейкър, възрастни хора или деца, просто започнете с този набор за приготвяне на пайове с отлична стойност, почти с всичко.Съвети за използване : . 1. Въпрос : какво трябва да се обърне внимание преди да използвате?.A : Когато за първи път распаковываете опаковка, моля, почистете форма на вода, за да премахнете поверхностную прах.топлоустойчива форма, можете да попарена с вряла вода, тъй като форма на топлоустойчиви. 2. Въпрос : какво трябва да се обърне внимание, когато се използва във фурната?.Отговор : Моля, поставете го в средата на фурната и се дръжте на разстояние 5-10 см от топлинна тръба; празна дупка за неявяване без паста трябва да се добави в студена вода, тъй като сладкиши ще скъси живота на силиконовата форма. 3.Въпрос : За каква възраст може да се използва?.О : Някои аксесоари за малки, децата трябва да ги използват под надзор на възрастни.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти