• Ново
Персонални джобни часовници Custom снимка Джобен часовник с веригата за мъже/жени, с надпис на всички думи, Чудесен подарък за баща и човек.

Персонални джобни часовници Custom снимка Джобен часовник с веригата за мъже/жени, с надпис на всички думи, Чудесен подарък

BGN 28.79
Налично за поръчка

Наличност

❥Джобен часовник с потребителски снимки : Снимка гравюри момент, който завинаги е изчезнал от нашите джобен часовник.И мъжките джобни часовници са предназначени за това, за да ви осигури бърз и лесен начин за създаване на уникален и полезен за спомен. ❥Персонализация : За джобни часовника може да изреже всяка снимка и думи.Ние гравируем всички джобни часовници на поръчка, без допълнително заплащане.Това означава, че това е единственият по рода си подарък, направен специално за вас!. ❥Идеален подарък : най-Добрият подарък за Свети Валентин " е Отличен подарък за Коледа, Подарък за рожден Ден, Сватба подаръци и т.н. За работна среда, в която е забранено да се носят ръчни часовници, например, готвач или медицинска сестра. ❥Черен ретро-минималистичен стил : Джобни часовници с високо качество демонстрират си джентълменско и аристократичен темперамент.Класически дизайн го прави още по-стилна, и картината никога няма да падне!. ❥Индивидуални стъпки : 1 - Натиснете "Персонализиране сега" за персонализация. 2 - Качване на снимка/текст. 3 - Добавяне в количката. (Моля, качвайте снимки с висока резолюция във формат Jpg или Png ! ! !Това е много важно).Диаметър : Лицева страна е с диаметър 1.5 инча и идва с подходяща 16-инчов верига.Как да отворите капака?△ Натиснете бутона за джобни часовника, и капакът ще се отвори автоматично.Как да настроите времето?△ Първо издърпайте нагоре бутона на въртене на джобни часовника, след това настройте време.△ Завъртете по посока на часовниковата стрелка, показалеца се движи по часовниковата стрелка; △ обратно на часовниковата стрелка, показалеца се движи обратно на часовниковата стрелка.Срок на доставка : △ най-Общо казано, производство на джобен часовник на поръчка отнема 3-5 дни.△ След, като стоката ще бъде конфигуриран, ако изберете стандартни стоки, доставка отнема от 7-15 дни. Ако решите да ускоряване на доставка, за доставка отнеме 5-7 работни дни.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти