• Ново
110 В Машина за изработване на Гофрети Понички 4-Луночная Двустранно Нагревательная Електрическа Фурна за Понички с Незалепващо Покритие Машина за Понички от Неръж?

110 В Машина за изработване на Гофрети Понички 4-Луночная Двустранно Нагревательная Електрическа Фурна за Понички с Незалепващо

BGN 126.40
Налично за поръчка

Наличност

【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】Основна част от машина за производство на понички, изработен от висококачествена неръждаема стомана и лят алуминий повърхност с незалепващо покритие, което улеснява и ускорява процеса на готвене.Моделът е лесен за производство и почистване. 【КОНТРОЛ на ВРЕМЕТО И ТЕМПЕРАТУРАТА】Температурата може да се регулира чрез завъртане на бутона за контрол на температурата и широкият диапазон от температури може да се регулира по желание.Нашата машина за понички има таймер за 0-5 минути, и можете да зададете необходимото време за печене. 【ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ】Нашите понички не трябва да се пържи в процеса на производство, което по-добре, отколкото традиционните печени понички.Той може да печете няколко златни и хрупкав понички за 3-5 минути наведнъж, което ще ви позволи бързо да се готви за понички. 【ДВОЙНА ОТОПЛЕНИЕ 】Желязна плоча се нагрява бързо, двупосочен отопление, отопление на по-равномерно, цвят поничка, равен.Можете да добавите шоколад, бонбони и други украшения, за да се обогати. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Електрическа машина за понички бързо произвежда вкусни понички, които са подходящи за търговски или бизнес цели, като пекарна, магазин десерти, ресторант, кафене, кът за хранене, училище, чаен дом, кафе-сладкарница и т.н. на Цвета : 4 ДУПКИ 1,1 кВт.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти