• Ново
с плъзгане дръжка Клещи 3 Вида, Клещи за бижута с мъниста, Трайни Трайни за бижута Ръчни инструменти направи си САМ(Безсмислени клещи)

с плъзгане дръжка Клещи 3 Вида, Клещи за бижута с мъниста, Трайни Трайни за бижута Ръчни инструменти направи си САМ(Безсмислени

BGN 7.35
Налично за поръчка

Наличност

С плъзгане конструкция дръжка, удобна за работа и лесна за задържане.Чудесно е подходящ за производство на сложни декорации и създаването на красиви бижута.Може да се използва широко в ръчни инструменти направи си САМ, бижута, часовници и т.н. са Налични три различни типа, от които можете да избирате в зависимост от вашите нужди.Изработен от висококачествено желязо материал, здрав и издръжлив. 1. Изработен от висококачествено желязо материал, здрав и издръжлив. 2. На разположение са три различни типа, от които можете да избирате в зависимост от вашите нужди. 3. С плъзгане конструкция дръжка, удобна за работа и лесна за задържане. 4. Може да се използва широко в ръчни инструменти направи си САМ, бижута, часовници, и т.н. 5. Чудесно е подходящ за извършване на сложни декорации и създаването на красиви бижута.

Декларирани характеристики

Състояние:
100% Чисто Нов
Материал:
Желязо
Незадължителен Тип:
#1, #2, #3
Размер:
Прибл. 12,5 см/4,92 инча
Цвят:
както показват снимките
Тегло:
Приблизително 60 g/2,12 грама
Списък на опаковки:
Клещи 1 * :

Добавки за продукти