• Ново
14 Опаковане. Четки За Почистване на Оръжия и Комплект За Комплекти, Двойни Медни Стоманени Найлон, Фосфор, Мед Щетинные Четки и Инструменти за Почистване на Оръжия ?

14 Опаковане. Четки За Почистване на Оръжия и Комплект За Комплекти, Двойни Медни Стоманени Найлон, Фосфор, Мед Щетинные

BGN 9.59
Налично за поръчка

Наличност

【 9шт на двустранни четки】Нашите четки, изработени от найлон, месинг, люминофорной мед и стомана четина, с голям и малък край, са идеални за почистване на всички видове труднодостъпни места.Стоманени четки могат да се използват в специални ситуации. 【5 Многофункционални главоболие, ключове скелет】4 Обновена пластмасова шперц е идеален за лесно почистване и да се предотврати надраскване на повърхността на пистолета. 1 избор от неръждаема стомана помага за изчистване на неподатливые парцели на вашия огнестрельном оръжия, по-трайни. 【Многократно приложение за почистване на】 Общ универсален комплект за почистване на всички видове оръжия, особено в труднодостъпни места.Четки и кирки също могат да се използват за други цели, за които се изискват твърда четка, като карбуратори,автомобили и т.н. 【Лесна за съхранение и носене】 Всички четки и отмычки внимателно събрани в една чанта, която не само спестява място, но и лесно за използване. 【Комплекта включва】2 БРОЯ Месингови Четки От Четина+ 2 БРОЯ Стоманени четки От Четина + 2 БРОЯ Найлонови четки От Четина + 3 БР Фосфор, мед Четки От Четина + 4 бр Разширен набор от пластмасови материали + 1 бр Избор От Неръждаема Стомана. Комплект четки за рисуване и ключове скелет за почистване на оръжия от 14 опаковки-Мек найлон, месингови и люминофорные четки са незаменими инструменти за почистване само на огнестрелни оръжия, дробовиков и пистолети.Стоманени четки може да се използва при определени условия. - Дръжте оръжието си в чистота-Смахните целия боклук с вашия огнестрелни оръжия с помощта на този комплект за почистване на оръжия, за да си пушка е чист и функционира правилно. - Лесен и компактен, лесно да го вземете със себе си дори и в най-далечното място на лов.Двустранни четки за Всяка от нашите зъби има голям край и малко края за почистване на всички видове труднодостъпни места.Набор от двустранни ключове скелет Е идеална за проникване в малка област от пространството (газови блокове,притежателите на болтове и т.н.), За лесно премахване на всякакви замърсявания, без драскотини метал.Поддевайте незакрепленные стегнати детайли или захватывайте гильзу в патроннике,повече да си представите, не можете.Спецификация : Материал : Мед, Найлон, Месинг,Стомана, Пластмаса - Цвят : ЧЕРНО - комплектът включва : 2 бр. Двустранен латунная четка 2 Бр. Двустранен Четка от неръждаема стомана 2 Бр. Двустранен Найлонова четка за зъби 3 Бр. Двустранен Люминофорная четка 5 бр. Средства за почистване на пистолет Забележка : Дръжте комплект за почистване на пистолет се пази от деца, в случай, че четки или отмычки им навредят.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти