• Ново
PROYAMA 26cc 6 в 1 Инструменти За Резитба, Мултифункционални Комплекти Подстригване за Жив Плет, Струнен Машинка за подстригване, Кусторез, Ножици за моторни триони, Кром?

PROYAMA 26cc 6 в 1 Инструменти За Резитба, Мултифункционални Комплекти Подстригване за Жив Плет, Струнен Машинка за подстригване,

BGN 64.48
Налично за поръчка

Наличност

[Двигател, сертифициран по СИП] Той ще отделят по-малко на газ при използване и няма да замърсяват околната среда или да навреди на човешкия организъм. [Машинка за жив плет] той ви позволява да се произвеждат регулировка под различни ъгли. [Защита] презрамка за намаляване на вибрациите,защитни антифони,ръкавици, защитна маска за лицето-всичко това може да защити и да ви помогне по време на работа. [Регулируема дължина удължител] Тази трион с газ колела може да се регулира от 8,2 до 11,4 фута и с 12-инчов резанием length.so можете да отрежете крайник на височина 7 метра в земята,а резачка с газ задвижване може да се осигури по-голяма мощност, отколкото електрическа. [Гаранция, една година] Добре дошли да се свържете с нас по електронна поща на всички въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа. 26cc ФУНКЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ 6 в 1 Удобен мултифункционален инструмент с задвижване с бензинов двигател, който съчетава в себе си машинката за жив плет, трион, кусторез и струнен подстригване и удължител.Работи на двигателя PROYAMA капацитет 26 cc за впечатляваща режещата способност за надеждно и икономично пътуване.Идеално за грижа за вашата градина или територия.Идеален за потребители, които изискват малко средства, но които имат ограничено пространство или които ценят удобството възможност лесно да се промени едно закрепване на друго.Всяко приложение осигурява същата фантастична производителност, както и отделни машини, което води до фантастично довършителни работи отново и отново.ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : 1 x 26 cc мощен двигател 1 x бензинов тример за жив плет с дълга досягаемостью 1 x газова трион 1 x кромкообрезчик 1 x газова струна 1 x газ кусторез 1 x 43-инчов удължителен кабел 1 x 40-инчов метален нож 1 x каишка за намаляване на вибрациите 1 x бутилка за смесване 1 x протектори за уши 1 x ръкавици 1 x защитно маска 1 x стойка за трион 1 комплект инструменти 1 x инструкция ТЕХНИЧЕСКИ данни : Двигател : 1 цилиндър, 2 ход, с въздушно охлаждане.Обем на двигателя : 26 cc виж Острието на моторна резачка : 12" / Обща дължина : 3, m25 (с удлинителем в комплекта).Нож на машинката за жив плет : 18 " / Обща дължина : 3 м44 (включително удължителен кабел).Нож на машинката за жив плет са регламентирани под правилния ъгъл : хоризонтално и вертикално рязане.Раздробяване на стъбла идва с двойна рязане на тел с диаметър 2,4 мм и хеликоптера с 3 режещи ръбове / Обща дължина : 1 м86. Използваната в автомобила горивна смес : 1/40. Капацитет на резервоара : 700 мл. Бутон за аварийно спиране.ПРОСТА система за стартиране.Тегло : 5,9 кг без дюза за ножовете са Достъпни части и сервизно обслужване, моля свържете се с нас по електронната поща или по електронната поща на компанията.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти