• Ново
Ръчно пара-чисти под налягане, е Изцяло Натурална Домакински Почистване с Пара с Набор от аксесоари от 9 теми, Универсален и Многоповерхностный парна cleaner за Кухня, ?

Ръчно пара-чисти под налягане, е Изцяло Натурална Домакински Почистване с Пара с Набор от аксесоари от 9 теми, Универсален

BGN 31.19
Налично за поръчка

Наличност

Универсален пара-чисти-Този парна cleaner е универсално средство за почистване за вашите ежедневни нужди в домакинството почистване и дезинфекция.Той е отличен за няколко места, като кухнята, на пода, хол, прозорци, тоалетна, теракот, душ завеси, баня, тоалетна за домашни любимци, кучешки капе, автомобилни седалки 110-120/60 Hz 900-1050 W - Резервоар за вода - 350 мл - Постоянно подаване на пара за около 7-10 минути-Дюза 180, за да влязат в тесни помещения и под мебели - разход на пара 28 г/мин. - дължина на захранващия кабел 3 м - налягане 3 bar - Бързото ръководство за заключване за деца 1. Това е нормално и безвредно, ако в продукта има остатъци от вода, тъй като всяко устройство е тествано на водата, преди да изпратите. 2. При необходимост от събиране на необходимите тела, напълнете резервоара с вода и включете устройството към електрическата мрежа, за да го разогрелось. 3. Внимателно натиснете бутона почистваща машина, за да провери дали има за почистване на улиците. 4. При работа в областта на прилагането щракнете върху двойката за пръскане.Захранващ кабел с дължина 9,8 фута може лесно и свободно да използват за достъп до различните помещения.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти