• Ново
Лазерен Принтер Pantum M7102DW Скенер, Копирна Машина 3 в 1, Безжична свързаност и Автоматичен Двустранен Печат с гаранция 1 Година, 35 Страници в минута (V6W81B)

Лазерен Принтер Pantum M7102DW Скенер, Копирна Машина 3 в 1, Безжична свързаност и Автоматичен Двустранен Печат с гаранция

BGN 151.99
Налично за поръчка

Наличност

Токови са обхванати от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим подарък карта на цена за закупуване на защитения продукт или заменим си. .Мултифункционален 3-в-1 с помощта на лазерен принтер ADF(печат, копиране, сканиране).Бърза и висока разделителна способност на печат до 33 мм(А4) / 35 милиметра(буквата) в черно-бял формат.Поддръжка на множество размери носители и тегло размери до 200 г/с. Сканиране с помощта на ADF с максимален размер на сканиране 216 x 356 mm, сканиране на електронна поща, КОМПЮТРИ, FTP, USB устройство.Висока скорост на сканиране УАПД до 24ppm(A4) / 25ppm(буквата).Просто копиране за копиране на идентификатор, функции за копиране N-up.Лесна безжична инсталация в една стъпка.Свържете се с помощта на високоскоростна USB 2.0, мрежа и Wi-Fi интернет.Печат на мобилни устройства със системата за IOS и Android на разположение приложението Pantum.Не е съвместима със система Chrome.Отделен барабан и тонер.Капацитетът на мача касета за 1500 страници.Експлоатационен живот на барабана 12000 страници при 5% номинално отразяване, в съответствие със стандарт ISO 19752). стандартна гаранция 1 година от датата на закупуване.На разположение онлайн-обслужване на клиенти Pantum.Mopria, лого Mopria и словесен знак и лого Mopria Alliance са регистрирани и/или нерегистрирани търговски марки и марки за услуги на Mopria Alliance, Inc.in Съединените Щати и други страни.Неразрешено използване е строго забранено.Apple Air Print са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни.Използването на икона "Работи с Apple" означава, че аксесоар е проектиран специално за работа с технологиите, посочени в иконата, и е сертифициран от разработчика отговаря на стандартите за производителност на Apple.Отказ от отговорност. 1. Технически спецификации скорост на печат, събрани от уеб сайта на производителите към 12/01/2018. 2. Експлоатационен живот на тонера и барабана съответства на стандарт ISO 19752. Отделните потребители ще получат различни резултати, в които ще се отразят различни навици печат и среда на печат. 3. Данните принтер въз основа на вътрешното тестване Pantum.Едновременно натиснете синия бутон.Хартия LTR / A4 / LGL може да бъде забавено, когато стрелката LTR / A4 / LGL показва правоъгълна синия бутон.Регулиране на ширината на тавата за хартия, за да са на хартия остава на място.След регулиране на тавата за хартия оборудвана се леко от задната част на принтера.Моля, оставете малко място за вашия принтер.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти