• Ново
1500 W 12 понички 2-инчов търговска Електрическа мини-кръгла поничка за понички с тефлоново покритие от неръждаема стомана, Машина за печене на понички с незалепващо п?

1500 W 12 понички 2-инчов търговска Електрическа мини-кръгла поничка за понички с тефлоново покритие от неръждаема стомана,

BGN 126.40
Налично за поръчка

Наличност

[Високо качество] : Този търговски мини-понички, събран от черупки от хранително-вкусовата неръждаема стомана и подгряващата плоча от лят алуминий със здрава конструкция. 4 нескользящие крака повишават стабилността.Лесно излитане тава за около формата на капки за лесно почистване; воздуховыпускные дупки от двете страни за по-бързо отвеждане на топлината; поставени дръжки от неръждаема стомана срещу изгаряния, за ефективно предотвратяване на инциденти. [Незалепващо] : Тази търговска мини машина за приготвяне на понички покрити с незалепващо тефлоново покритие, което може най-добре да направлява и поддържа мястото чисто и подредено, без да губите много време за почистване, което е много практично и удобно. [Сигурност] : Тази търговска мини машина за понички разработен с точна таймер и дръжка за регулиране на температурата, ясна скалата 0~5 минути и 50~300℃, лесен за употреба.Led индикатори показват състояние на отопление.След като понички, които ще се готвят, зазвучит свеж и сладък сигнал за тревога, така че вече не трябва да чакат в близост, и вашата сигурност е гарантирана. [Широко приложение] : Този търговски мини-производител на понички здрав и издръжлив.Той има широка гама от приложения и е много подходяща за приготвяне на вкусни понички.Той меки отвътре и хрупкави отвън.Той има изключителен вкус, безкрайно послевкус и атрактивен аромат.Можете да добавите шоколад, бонбони и други украшения, за да се получи богато разнообразие от вкусове. [Спецификация] : Напрежение : 110 V; Мощност : 1500 W; Корпус на машината : неръждаема стомана; Форма : алуминиева с тефлоново покритие(антипригарная повърхност); Време на печене : 1-5 минути за една тава(12шт понички); Размер на : 34 *27*23 см/13.39*10.63*9.06 инча; Цвят : Черен; Тегло : 9 кг/19,84 килограм.Размер : 6 понички 3 инча.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти