• Ново
50 мм, безопасни Игли, Игли за одеяла от тежък метал, Игли от неръждаема Стомана, се Използват за Бижута, Стегки, Одеяла, Брошки за дрехи, Сребро за тапицерия (48 бр.)

50 мм, безопасни Игли, Игли за одеяла от тежък метал, Игли от неръждаема Стомана, се Използват за Бижута, Стегки, Одеяла,

BGN 6.39
Налично за поръчка

Наличност

1. Висококачествен материал : Тази 50-миллиметровая английска жени изработени от неръждаема стомана, има трайно никелевое покритие и блестяща повърхност.Здрав, траен, сигурен, него не е лесно да се огъват. 2. За опаковка : опаковка с общо 48 английски игли от неръждаема стомана, което е достатъчно, за да отговарят на различни нужди и споделяне. 3. Мощна функция : Метални безопасни игли може да се използва в училища, офиси, домове, кухни и т.н. също може да се използва като тканой закопчалка, подходяща за шиене, плетене, изкуства, занаяти, производство на бижута и т.н. 4. Лесна употреба : Дръжте пин заключената и се покрива с острия си връх.Английска жени лесно прониква през слой от по-тежки материали и е подходящ за различни материали. 5. Безопасно и практично : Метален щифт е по-твърда главата заключване, която може да се щифт заключена, а извит канал сигурно затваря точка на закрепване за продукта ръчно изработени е безопасно място.Тази 50-миллиметровая английска жени изработени от неръждаема стомана, има трайно никелевое покритие и блестяща.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти