• Ново
Faxco 2 опаковане. Пластмасова Кутия За Съхранение Организатор Комплект с 1 Етикет на Лист за Етикети и 1 Чанта за съхранение,Всяка Прозрачна Кутия за Съхранение с 28 Мр?

Faxco 2 опаковане. Пластмасова Кутия За Съхранение Организатор Комплект с 1 Етикет на Лист за Етикети и 1 Чанта за съхранение,Всяка

BGN 11.19
Налично за поръчка

Наличност

Качествено и прозрачно материал : Изработен е от прозрачен висококачествена пластмаса, екологично чист, без мирис, действително нетоксичен и трайно.Разделението конструкция : Кутия съдържа 7 серии от 4 на съединените корита, капаци 4 малки съединените мрежи са разделени, общо 28 на мрежи.Можете да ги отваряте поотделно, и на всеки няколко мрежи е подвижна.Двойно уплътнение : Малки мрежи са опаковани в голяма кутия, тя може да осигури двойно уплътнение на вашите продукти и да ги предпазват от прах и ръжда, както големи, така и малки съдове са здрави ключалки.Защелкивающаяся обтегач прави полето по-плътна и здрава.Лесна употреба : Прозрачна пластмаса, лесно се залепва етикет в горната част на всеки контейнер, тя да съответства на номер на опаковката, и я лесно да се съдържа в ред; чанта за съхранение на пыленепроницаема и преносими.Широко приложение : идеален за съхранение на всички малки предмети, може да се използва като кутия за съхранение на аксесоари за диамант бродерия, за съхранение на обици, колиета, перли, кристали, скъпоценни камъни, аксесоари за нокти, пръстени, фини бижута, рибарска кука за риболов и още много други.В пакета е включено : 2 опаковки, кутии за диамант бродерия с 1 лист стикери за печат на 1000 броя и 1 чанта за съхранение на формат А4 Спецификация : Брой : 2 опаковки пластмасови кутии-организатор с 1 лист стикери за етикети и 1 чанта за съхранение на формат А4(1 pure кутия за съхранение с 28 мрежи за мини-офиси, 1 лист стикери за печат на 1000 броя) Размер : 17,5×11×2,7 см/ 6,9 х 4,3 х 1,1 инча Материал : PVC Цвят : прозрачен бял Функции : 1. Лесен за употреба : Лесно отваряне и лесно стик на етикет в горната част на всеки контейнер, в съответствие с номер опаковка и лесно се организира. 2. Качествено и прозрачно материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и дълготраен.Почистете областта, лесно можете да видите всичко вътре, за да бързо и лесно да намерите това, което ви трябва. 3. Разделението конструкция : Съдържа 7 серии по 4 на съединените слота, всеки отделение могат да се отварят поотделно.Те също могат да бъдат премахнати, за да се създаде по-голяма стая за по-големи обекти. 4. От голямо значение : от 2 опаковки кутии с диаманти бродерия с 1 лист етикети за бродерия и 1 чанта за съхранение на формат А4.Приложение : Ненадминат в ковчег за бродиране диаманти, също може да отговори на вашите нужди за събиране и съхраняване на тези необходими неща.достатъчно малък, за пътуване и бизнес пътувания.В него може да се съхранява на бобина, обеци, колиета, перли, кристали, скъпоценни камъни, аксесоари за нокти, пръстени на пръстите, малки декорации, риболов кука и т.н.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти