• Ново
Мини Машина за едно глинен кръг, Керамични Електрически Грънчарско кръг САМ, Формоване машина с 2000 об / мин, Фаянс, инструменти за художествени занаяти, за деца, възр

Мини Машина за едно глинен кръг, Керамични Електрически Грънчарско кръг САМ, Формоване машина с 2000 об / мин, Фаянс,

BGN 36.07
Налично за поръчка

Наличност

Регулируема скорост : Лост може да се отвори/затвори керамични колата и регулиране на посоката на въртене, лесно променя въртяща се маса на въртене на CW или CCW.Поддръжка на бесступенчатого регулиране на скоростта, на шнуре хранене е предвидена дръжка подвижна маса, която може да регулирате скоростта на въртящия се плот за необходимо и има добра и стабилна скорост.Широко приложение : Машина за едно глинен кръг е подходящ за деца/деца/ученици на възраст над 3 години или на училищното обучение керамика, щепсела и да играе, лесен за употреба.Идват с широк спектър от приложения, използвани за обработка на глина, бродерия, дома, училищно обучение, лични интереси и хоби, и т.н. най-Високо качество : Въртяща се маса е изработен от алуминий, който е плосък и гладък за осигуряване на безопасна експлоатация и не е лесно ръждясва.Прилагането на превключвателя за защита от течове в долната част на машината може да гарантира, че ще получите приятен опит с керамика.Малошумная машина за едно глинен кръг : Използване на висококачествен двигател, колелата се въртят гладко.Скорост на 0-2000 об/ мин по-малко от 60 db, ниско ниво на шум.Регулируема скорост, гуманизированная работа, изключително практични и удобни.Мини размер и преносимост : Много деликатна мини-керамични машина лесен за почистване, здрава и лека, малка и компактна и лесно да носите със себе си.Цвят : Син.

Декларирани характеристики

Вид на продукта:
Грънчарско кръг
Материал:
Неръждаема стомана + алуминий
Напрежение:
100-240 В
Силата на:
30 W
Применимая Тълпата:
Студенти-грънчари са на възраст над 3 години, или тези, които професионално се прави плитка и керамика
Управление На Скоростта:
След като лост ще CW и CCW, завъртете копчето за регулиране на скоростта надясно, за да се ускори. Максимум - това е най-високата скорост.
Поддръжка:
След използване на машината, можете да го убивам влажна кърпа или влажна гъба. След като на повърхността ще бъде почистена от мръсотия, използвайте суха кърпа, за да премахнете вода. Не забравяйте да се измие директно с вода.
Включва Хранене:
След свързване на контролера на храна, свържете към източник на захранване. Завъртете регулатора на мощност на минимум, натиснете лоста, и въртяща се маса започва да се върти.
CW и ККО:
Натиснете лоста нагоре, за да завъртите на CW. Освобождаване на лоста, за да спре въртенето. Кликнете върху лоста, за да го завъртите.
спрете да:
Преинсталиране на глад в средата. Изключете регулатор на хранене.
Списък на пакетите:
1 х Грънчарско кръг :
1 х захранващ Адаптер :
Колекция от керамични инструменти 1 х 8 парчета :
Ако първо изключете контролера хранене и лост не ще се рестартира, ще откриете, че въртяща се маса, всичко все още се върти, че е нормално и ще спре въртенето в продължение на 5 секунди. :

Добавки за продукти